Suport pentru prosop de hârtie Bistro, înălțime 31,5 cm

  • Suport pentru prosop de hârtie Bistro, înălțime 31,5 cm
Suport pentru prosop de hârtie Bistro, înălțime 31,5 cm
Suport pentru prosop de hârtie Bistro, înălțime 31,5 cm
Suport pentru prosop de hârtie Bistro, înălțime 31,5 cm
Suport pentru prosop de hârtie Bistro, înălțime 31,5 cm
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport pentru prosoape de hârtie - o soluție practică pentru menținerea ordinii

  • Suport pentru prosoape de hârtie Bistro, înălțime 31,5 cm: Suport pentru prosoape de hârtie în stil Bistro. Fabricat din metal pulverizat cu finisaj mat. Ține perfect prosoapele, oferindu-le un sprijin stabil.
  • Construcție stabilă: Fabricat din metal solid, suportul pentru prosoape de hârtie este durabil și poate rezista utilizării pe termen lung. Păstrează prosoapele la locul lor, astfel încât să fie mereu la îndemână.
  • Design estetic: Suportul are un model care imită lemnul, care adaugă eleganță și caracter oricărei bucătărie. Se potrivește perfect în diverse amenajări interioare, adăugându-le un farmec unic.
  • Dimensiuni practice: Dimensiunile suportului sunt de 16x16x31,5 cm, ceea ce îl face potrivit pentru amplasarea pe orice suprafață de bucătărie.
  • Ușor de curățat: Suportul pentru prosoape de hârtie este ușor de curățat. Doar ștergeți-l cu o cârpă umedă pentru a îndepărta orice murdărie și pentru a-și păstra aspectul estetic mai mult timp.
Cod produs
77998
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
metal
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
31,5
Diametru (cm)
16
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel