Felinar LED, sticla colorata, 26 cm

  • Felinar LED, sticla colorata, 26 cm
Felinar LED, sticla colorata, 26 cm
Felinar LED, sticla colorata, 26 cm
Felinar LED, sticla colorata, 26 cm
Felinar LED, sticla colorata, 26 cm
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Felinar LED - iluminat de designer cu o înălțime de 20,5 cm

  • Felinar LED, sticla colorata, 20,5 cm: Acest felinar LED este o solutie extrem de practica si eleganta. Realizat din sticla colorata cu dimensiunea de 20,5 cm, se va potrivi perfect in orice interior.
  • Construcție durabilă: Felinarul este realizat din sticlă durabilă, ceea ce garantează utilizarea sa pe termen lung. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la durabilitatea acestuia.
  • Iluminare cu LED: Datorită utilizării iluminării cu LED, felinarul economisește energie și emite lumină puternică. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea des a becurilor.
  • Portabil și ușor de utilizat: Felinarul are un mâner confortabil, datorită căruia il poți transporta cu ușurință. Îl poți lua cu tine în camping, în grădină sau pentru o plimbare de seară.
  • Modele multicolore: Felinarul este disponibil în două culori diferite, ceea ce vă permite să-l potriviți pe gustul dvs. și cu designul interior. Adaugă culoare vieții tale!
Cod produs
78005
Sursa de putere
baterii
Baterii
neincluse
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
12,5
Latime (cm)
12,5
Inaltime (cm)
20,5
Battery Type
2 x AAA
electroreport
a
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel