Felinar LED, sticla colorata, 26 cm

  • Felinar LED, sticla colorata, 26 cm
Felinar LED, sticla colorata, 26 cm
Felinar LED, sticla colorata, 26 cm
Felinar LED, sticla colorata, 26 cm
Felinar LED, sticla colorata, 26 cm
119,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Felinar LED, sticla colorata, 26 cm. Dimensiuni si material: Felinarul are o inaltime de 26 cm, un diametru de deschidere de 15 cm si un diametru total de 20 cm. Este realizat din sticla colorata, ceea ce ii confera un farmec unic. Cadrul metalic garanteaza stabilitate. Putere și utilizare: Felinarul este alimentat de 2 baterii AA (bateriile nu sunt incluse și trebuie achiziționate separat). Este un plus decorativ ideal pentru living, care va conferi interiorului un caracter unic. Arată grozav seara pe terasă sau balcon, creând o atmosferă romantică. Vă rugăm să rețineți că felinarul nu este rezistent la intemperii, așa că nu trebuie lăsat afară. Iluminare colorată și utilizare versatilă: Felinarul este disponibil în două culori - galben și verde. Emite o nuanță de lumină colorată. Poate fi folosit și ca lampă colorată pentru o cameră pentru copii, adăugând o stare de spirit magică. Un element decorativ unic: Felinarul nu este doar iluminat, ci și un accent decorativ elegant. Designul său original și sticla colorată atrag atenția. Se potrivește perfect cu diverse stiluri de aranjare. Ușor de operat și portabil: Datorită puterii bateriei, este ușor de operat. Îl poți amplasa liber oriunde, indiferent de accesul la prize electrice. În plus, designul său îi permite să fie ușor mutat și plasat în diferite încăperi.
Cod produs
78007
Sursa de putere
baterii
Baterii
neincluse
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
26
Battery Type
2 x AAA
electroreport
a
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel