Oglinda rotunda aurie, Ø 40 cm

  • Oglinda rotunda aurie, Ø 40 cm
Oglinda rotunda aurie, Ø 40 cm
Oglinda rotunda aurie, Ø 40 cm
Oglinda rotunda aurie, Ø 40 cm
Oglinda rotunda aurie, Ø 40 cm
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Oglindă decorativă în cadru auriu - mărire optică a interiorului.

  • Diametru 40 cm: Această oglindă are un diametru de 40 cm, făcând camera să pară mai mare și mai luminoasă. Vă puteți bucura de efectul optic al extinderii spațiului.
  • Cadru din metal, auriu: Rama din metal de culoare aurie adaugă eleganță și stil. Este un plus perfect care îmbogățește aspectul oricărei încăperi.
  • Design subțire: Oglinda cu grosimea de 1,5 cm se potrivește perfect în orice interior fără a-l copleși. Designul său subțire o face ușor de agățat pe perete.
  • Funcțională și decorativă: Pe lângă extinderea optic a spațiului, oglinda adaugă farmec și caracter sufrageriei, dormitorului sau dressingului. O poți folosi nu numai ca un instrument practic, ci și ca un frumos decor de perete.
  • Spațiu și luminozitate: In încăperile mici, cum ar fi un dressing, o oglindă însuflețește interiorul și creează impresia de mai mult spațiu. De asemenea, adaugă un plus de lumină, făcând camera mai plăcută și mai spațioasă.
Cod produs
78010
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
sticlă
Latime (cm)
40
Adancime (cm)
1,5
Diametru (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel