Ceas de perete cu elemente aurii, Ø 30 cm

  • Ceas de perete cu elemente aurii, Ø 30 cm
Ceas de perete cu elemente aurii, Ø 30 cm
Ceas de perete cu elemente aurii, Ø 30 cm
Ceas de perete cu elemente aurii, Ø 30 cm
Ceas de perete cu elemente aurii, Ø 30 cm
Ceas de perete cu elemente aurii, Ø 30 cm
Ceas de perete cu elemente aurii, Ø 30 cm
139,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Ceas de perete într-un cadru auriu - un decor elegant pentru interiorul tău Dimensiuni ceas: Ceasul de perete are un diametru de 30 cm si o grosime de 4 cm. Cadrul auriu și limbile îi conferă un caracter unic, creând un contrast frumos cu cadranul negru. Ceasul este un element decorativ perfect pentru sufragerie, dormitor sau alte camere. Cadran ușor de citit: Cadranul negru cu elemente aurii contrastante asigură o lizibilitate excelentă. Ceasul este perfect nu numai pentru sufragerie, ci și pentru bucătărie sau alte locuri în care este importantă citirea ușoară a orei. Calitate înaltă: Cadrul ceasului este fabricat din aluminiu durabil, care garantează nu numai un aspect estetic, ci și durabilitate și utilizare pe termen lung. Ușor de utilizat: Ceasul este alimentat de o baterie AA, ceea ce face funcționarea sa simplă și convenabilă. Îl poți monta cu ușurință pe perete, adăugând o notă unică interiorului tău. Utilizare universală: Datorită aspectului său elegant, ceasul cu elemente aurii se potrivește perfect cu diverse stiluri de interior, adăugându-le caracter. Poate fi un decor frumos pentru camera de zi, birou sau dormitor.
Cod produs
78017
Sursa de putere
baterii
Baterii
neincluse
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
aluminiu
Adancime (cm)
4
Diametru (cm)
30
Battery Type
1 x AA
electroreport
a
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel