Geanta pentru depozitare din poliester, 57 x 47 x 26 cm

  • Geanta pentru depozitare din poliester, 57 x 47 x 26 cm
Geanta pentru depozitare din poliester, 57 x 47 x 26 cm
Geanta pentru depozitare din poliester, 57 x 47 x 26 cm
Geanta pentru depozitare din poliester, 57 x 47 x 26 cm
Geanta pentru depozitare din poliester, 57 x 47 x 26 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Geanta de depozitare din poliester - ajută la organizarea excesului de textile. Dimensiuni funcționale: Geanta măsoară 57 x 47 x 26 cm, oferind mult spațiu pentru depozitarea articolelor precum lenjerie de pat și pilote sau haine de sezon. Geanta de depozitare poate încăpea o mare varietate de articole, păstrându-ți casa ordonată și organizată. . Material durabil: Fabricat din poliester, geanta este robustă și durabilă. Materialul protejează articolele depozitate împotriva prafului și a daunelor externe. Datorită acestui fapt, poți fi sigur că bunurile tale sunt în siguranță. Design estetic: Geanta gri cu model alb arată elegantă și stilată, adăugând prospețime interiorului. Mânerul maro nu numai că iese în evidență, dar facilitează și scoaterea și poziționarea corectă a acesteia. Depozitare comoda: Recipientul nu este rigid, ceea ce inseamna ca il poti plia cu usurinta si il poti depozita intr-un dulap, sub pat sau intr-un alt loc gol atunci cand nu este folosit. Este o soluție practică care vă ajută să economisiți spațiu și să vă mențineți casa ordonată. Utilizare multifuncțională: Geanta de depozitare este o soluție versatilă care poate fi folosită pentru a organiza diverse articole din casă, inclusiv lenjerie de pat, pilote, perne, haine de sezon, jucării și alte accesorii. Oferă confort și ordine în fiecare cameră.
Cod produs
78063
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
57
Latime (cm)
47
Inaltime (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel