Set 3 tavi de servire in diverse dimensiuni

  • Set 3 tavi de servire in diverse dimensiuni
Set 3 tavi de servire in diverse dimensiuni
Set 3 tavi de servire in diverse dimensiuni
Set 3 tavi de servire in diverse dimensiuni
Set 3 tavi de servire in diverse dimensiuni
119,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tavi multifunctionale - solutie de servire eleganta si practica - set 3 tavi

  • Tăvi de servire în diferite dimensiuni: Setul este format din trei tăvi din lemn de paulownia într-o culoare naturală. Fiecare tavă are un cod de bare în partea de jos. Setul include două tăvi mici de 24x17x4,5 cm și o tavă mare de 41x28x5 cm.
  • Fabricate din lemn de paulownia: Tăvile sunt realizate din lemn de paulownia, care este cunoscut pentru rezistența și ușurința sa. Datorită acestui fapt, sunt practice și ușor de transportat.
  • Dimensiuni practice: Setul include tăvi de diferite dimensiuni, ceea ce vă permite să serviți diferite tipuri de feluri de mâncare. Cele două tăvi mai mici sunt ideale pentru servirea gustărilor, în timp ce tava mai mare este perfectă pentru servirea felurilor principale.
  • Design elegant: Tăvile au culoarea naturală a lemnului de paulownia, dându-le un aspect elegant. Datorită acestui fapt, se vor potrivi perfect cu diverse amenajări interioare.
  • Ușor de curățat: Lemnul de Paulownia este ușor de curățat și rezistent la pete. Tăvile pot fi șterse cu ușurință cu o cârpă umedă, care le va menține curate mult timp.
Cod produs
78067
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
41
Latime (cm)
28
Inaltime (cm)
5
liczba części
202
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel