Set 2 felinare din lemn cu garnituri metalice

  • Set 2 felinare din lemn cu garnituri metalice
Set 2 felinare din lemn cu garnituri metalice
Set 2 felinare din lemn cu garnituri metalice
Set 2 felinare din lemn cu garnituri metalice
Set 2 felinare din lemn cu garnituri metalice
369,99 RON
309,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 16% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de două felinare albe cu un detaliu metalic - iluminare originală a camerei. Design original: Felinare din MDF într-o culoare albă clasică și decorate cu accesorii metalice argintii. Aspectul lor elegant adaugă farmec și eleganță atât interioarelor camerelor de zi, cât și altor camere din casă. Două dimensiuni: Setul include două felinare de dimensiuni diferite: L 34,5 x 14,5 x 14,5 cm și M 52,5 x 20 x 20 cm. Ele pot fi folosite individual sau combinate într-un duo de aranjament. Materiale de cea mai înaltă calitate: Sunt realizate din MDF, metal rezistent și sticlă. Combinația de materiale durabile garantează utilizarea lor pe termen lung și menținerea aspectului lor estetic pentru o perioadă lungă de timp. Diverse opțiuni de decorare: Sunt un decor perfect care oferă camerelor confort și o atmosferă unică. Acestea pot fi așezate pe un raft, masă sau podea. In plus, in zilele insorite, le poti folosi pe terasa sau balcon pentru a ilumina spatiul si a crea o atmosfera relaxanta. Nu sunt rezistente la schimbarea condițiilor meteorologice. Nu uitați să le ascundeți de ploaie sau soare excesiv. Posibilitatea de folosire a luminii: In felinare pot fi introduse lumanari sau alte surse de lumina, ceea ce va da un efect romantic si calduros. Sunt fundalul perfect pentru lumina moale, care creează o atmosferă plăcută și oferă o stare de spirit relaxantă.
Cod produs
78070
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
52,5
liczba części
202
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel