Ghiveci din metal auriu cu suport, înălțime 26 cm

  • Ghiveci din metal auriu cu suport, înălțime 26 cm
Ghiveci din metal auriu cu suport, înălțime 26 cm
Ghiveci din metal auriu cu suport, înălțime 26 cm
Ghiveci din metal auriu cu suport, înălțime 26 cm
Ghiveci din metal auriu cu suport, înălțime 26 cm
109,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Ghiveci din metal auriu cu suport, înălțime 26 cm. Dimensiuni și execuție solidă: Ghiveciul are 26 cm înălțime, diametrul ghiveciului este de 15 cm. Fabricat din metal, oferă stabilitate, ceea ce îl face locul perfect pentru plantele tale preferate. Carcasă de culoare aurie: Ghiveciul iese în evidență printr-o culoare aurie frumoasă, care adaugă un aspect luxos. Culoarea strălucitoare, aurie, difuzează perfect lumina, oferind încăperii mai multă strălucire. Utilizare versatilă: Acest ghiveci de flori aurii nu este doar o piesă decorativă pentru camera de zi sau dormitorul tău, ci și o soluție practică pentru bucătărie. Îl poți pune pe pervaz sau în alt loc pentru a planta ierburi de bucătărie în el și să le ai mereu la îndemână. Suport negru: Vasul este plasat pe un suport negru elegant pentru stabilitate. Rama întunecată creează un contrast cu culoarea aurie, care adaugă caracter întregii compoziții.
Cod produs
78077
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
16
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
26
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel