Lampa de masa cu baza din sticla, 24 cm

  • Lampa de masa cu baza din sticla, 24 cm
Lampa de masa cu baza din sticla, 24 cm
Lampa de masa cu baza din sticla, 24 cm
Lampa de masa cu baza din sticla, 24 cm
Lampa de masa cu baza din sticla, 24 cm
119,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O lampă de noptieră cu abajur din țesătură - un element funcțional și decorativ al interiorului. Dimensiuni lampa: Lampa are o inaltime de 24 cm si un diametru de 12 cm. Abajurul este realizat dintr-un material care oferă lumină difuză. Baza lămpii este din sticlă. Decor unic: Această lampă de masă este un element decorativ excelent care va adăuga eleganță și stil sufrageriei sau dormitorului tău. Abajurul emite lumină, creând o atmosferă plăcută și iluminare. Lampa este disponibilă în două culori: alb și negru. Functionalitate si versatilitate: Lampa poate fi folosita ca veioza de noptiera in dormitor sau ca veioza de masa in camera de zi. Cablul său lung cu o lungime de 150 cm oferă multe posibilități de aranjare, permițând amplasarea lămpii oriunde. Informații bec: Lampa necesită un bec E14 cu o putere maximă de 40 W. Becul nu este inclus în set. Lampa are un comutator practic care iti permite sa aprinzi si sa stingi cu usurinta lumina.
Cod produs
78080
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
24
Diametru (cm)
12
Sursa de putere
la retea
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel