Organizator pentru frigider, 36 x 10,5 x 10 cm

  • Organizator pentru frigider, 36 x 10,5 x 10 cm
Organizator pentru frigider, 36 x 10,5 x 10 cm
Organizator pentru frigider, 36 x 10,5 x 10 cm
Organizator pentru frigider, 36 x 10,5 x 10 cm
Organizator pentru frigider, 36 x 10,5 x 10 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator practic pentru frigider - soluția perfectă pentru un spațiu organizat

  • Utilizarea optimă a spațiului: Un organizator este un instrument perfect pentru a menține ordinea în interiorul frigiderului. Datorită acestuia, puteți organiza cu ușurință depozitarea diverselor produse alimentare, valorificând la maximum spațiul disponibil.
  • Plastic: Fabricat din plastic durabil, recipientul garantează soliditatea și durabilitatea. Puteți păstra cu ușurință ordinea atât în ​​interiorul, cât și în exteriorul frigiderului.
  • Design practic: Forma se potrivește perfect în interiorul frigiderului, permițând utilizarea optimă a spațiului disponibil. Această soluție inteligentă vă va face mai ușor să vă organizați produsele și să le găsiți rapid în orice moment.
  • Multifunctiv: Acest organizator versatil nu este doar un loc grozav pentru depozitarea alimentelor. Funcționează bine și ca organizator practic pentru alte articole precum cosmetice, sau accesorii de îngrijire personală, făcându-l o soluție universală pentru utilizare în casă.
Cod produs
78088
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
36
Latime (cm)
10,5
Inaltime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel