Recipient pentru ouă reutilizabil pentru frigider, 12 bucăți

  • Recipient pentru ouă reutilizabil pentru frigider, 12 bucăți
Recipient pentru ouă reutilizabil pentru frigider, 12 bucăți
37,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Recipient pentru ouă reutilizabil pentru frigider, 12 bucăți. Dimensiuni standard: Recipientul reutilizabil pentru ouă măsoară 27 x 7 x 9 cm, care poate ține până la 12 ouă. Incrustația este perfectă pentru depozitarea în frigider fără a ocupa prea mult spațiu. Material durabil: Recipientul este fabricat din plastic durabil, ceea ce îi conferă o construcție solidă. Este mai stabil decât cutiile standard de ouă, ceea ce protejează ouăle de posibile deteriorari. Material transparent: Recipientul este transparent, ceea ce vă permite să verificați cu ușurință numărul de ouă fără a deschide recipientul. Puteți vedea câte ouă au rămas în orice moment, facilitând planificarea mesei și cumpărăturile. Utilizare practică: Acest recipient reutilizabil pentru ouă nu este doar o soluție de depozitare în frigider, ci și un instrument excelent de transport. Dacă cumpărați ouă de la un fermier, puteți folosi propriul recipient, care vă asigură că ouăle sunt aduse acasă în siguranță, fără riscul de deteriorare. Versatilitate și durabilitate: Este rigid și durabil, permițând depozitarea suplimentară a altor produse. Acest lucru economisește spațiu și menține frigiderul ordonat.
Cod produs
78101
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
27
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel