Solnita cu pipernita, 2 borcanele din sticla, 80 ml

  • Solnita cu pipernita, 2 borcanele din sticla, 80 ml
Solnita cu pipernita, 2 borcanele din sticla, 80 ml
Solnita cu pipernita, 2 borcanele din sticla, 80 ml
Solnita cu pipernita, 2 borcanele din sticla, 80 ml
Solnita cu pipernita, 2 borcanele din sticla, 80 ml
54,99 RON
33,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de accesorii de bucătărie - recipiente de sare și piper din sticlă pe un suport. Dimensiuni practice: Setul are o dimensiune compacta de 15 x 14 x 6 cm, ceea ce il face sa se potriveasca perfect pe masa fara a ocupa prea mult spatiu. Îl poți așeza liber lângă farfurii și alte feluri de mâncare. Recipiente din sticla: Recipientele pentru sare si piper sunt din sticla si au o capacitate de 80 ml. Datorită acestui lucru, puteți stoca cantitatea potrivită de condimente și, în același timp, aveți o vedere completă în interiorul lor pentru a determina cu ușurință când trebuie reumplute. Dozare mai ușoară a condimentelor: Facilitează dozarea condimentelor în feluri de mâncare. Puteți adăuga sare și piper în funcție de preferințe, astfel încât să obțineți întotdeauna gustul perfect. Elegant și funcțional: Acest set nu este doar practic, ci oferă și eleganță și stil mesei tale. Îl poți expune pe masă în timpul cinelor de familie sau îl poți folosi în fiecare zi în bucătărie pentru a adăuga aromă și savoare preparatelor tale. Culori universale: Setul este alb și gri. Aceste culori sunt atemporale și se potrivesc cu o varietate de setări de masă și stiluri de bucătărie.
Cod produs
78102
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
14
Latime (cm)
6
Inaltime (cm)
15
Capacite (ml)
80
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel