Figurină decorativă Abstraction 2, înălțime 38 cm

  • Figurină decorativă Abstraction 2, înălțime 38 cm
Figurină decorativă Abstraction 2, înălțime 38 cm
Figurină decorativă Abstraction 2, înălțime 38 cm
Figurină decorativă Abstraction 2, înălțime 38 cm
Figurină decorativă Abstraction 2, înălțime 38 cm
119,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor interior modern într-o nouă dimensiune - un mini decor pentru o comodă

  • O formă abstractă pe bază: Figurina decorativă Abstraction 2 este un element decorativ unic care va adăuga caracter oricărui interior.
  • Ornament: Figurina este realizată din plastic rezistent la deteriorare. Sculptura nu se va sparge când va cădea pe podea. Este, de asemenea, rezistenta la zgârieturi.
  • Dimensiuni: Sculptura are 13 x 8,5 x 38 cm. Cântărește doar 650 de grame. Figurina are o dimensiune compactă, datorită căreia poate fi amplasată cu ușurință pe un raft, comodă sau birou.
  • Disponibila în două culori: Este disponibilă în negru sau bej. Ambele nuante sunt discrete si se potrivesc cu diverse aranjamente interioare.
  • Atmosferă confortabilă în apartamentul tău: Datorită figurinei Abstraction 2, vei crea o atmosferă confortabilă în apartamentul tău, adăugându-i un pic de extravaganță.
Cod produs
78113
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
13
Latime (cm)
8,5
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel