Formă pentru gheață, cuburi mari pentru whisky XL

  • Formă pentru gheață, cuburi mari pentru whisky XL
Formă pentru gheață, cuburi mari pentru whisky XL
Formă pentru gheață, cuburi mari pentru whisky XL
Formă pentru gheață, cuburi mari pentru whisky XL
Formă pentru gheață, cuburi mari pentru whisky XL
49,99 RON
31,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 36% (18,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Formă pentru gheață, cuburi mari pentru whisky XL. Dimensiuni practice: Această forma pentru gheață măsoară 16 x 16 cm și are 4 cm înălțime, oferind suficient spațiu pentru a pregăti 4 cuburi de gheață odată. Vă puteți bucura de băuturi reci pentru o perioadă mai lungă de timp, fără a fi nevoie să umpleți recipientul la fel de des. Antracit: Formă antracit este ușor de găsit într-un congelator plin. Nu trebuie să căutați o forma printre alte elemente - găsirea ușoară vă va permite să pregătiți rapid cuburi de gheață proaspete. Usor de curatat: Este realizata din plastic, care este usor de curatat. După utilizare, o puteți spăla cu apă cu săpun și va fi gata pentru următoarea utilizare. Modul simplu de a prepara gheața: Este ușor și convenabil. Doar turnați apă în locurile desemnate pe matriță și puneți-o la congelator. Odată congelate, cuburile de gheață vor fi gata să răcească băuturile tale preferate. Este o modalitate rapidă de a avea o răcoare plăcută în zilele toride de vară.
Cod produs
78118
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
16
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
6
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
,
se pot spala la masina de spalat vase
,
nu este potrivit pentru cuptorul cu microunde
,
congelator
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel