Coș de baie pentru duș, 25,3 x 35,5 x 10 cm

  • Coș de baie pentru duș, 25,3 x 35,5 x 10 cm
Coș de baie pentru duș, 25,3 x 35,5 x 10 cm
Coș de baie pentru duș, 25,3 x 35,5 x 10 cm
Coș de baie pentru duș, 25,3 x 35,5 x 10 cm
Coș de baie pentru duș, 25,3 x 35,5 x 10 cm
74,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Raft pentru baie, agatat pentru dus - faciliteaza mentinerea ordinii in baie. Două compartimente pe cadru: Pe cadru sunt așezate două compartimente, care pot fi agatate pe geamul dușului. Acest lucru vă oferă spațiu suplimentar pentru a depozita și a organiza articolele de baie. Cosuri transparente: Cosurile sunt realizate din material transparent, ceea ce va permite sa verificati cu usurinta continutul. Puteți păstra o imagine de ansamblu asupra produselor dvs. de baie, ceea ce va face mai ușor să rămâneți organizat. Evacuarea apei: Recipientele au numeroase orificii care nu au doar o functie decorativa, dar permit si scurgerea apei. Apa nu se acumuleaza in interiorul cosurilor si sunt usor de curatat. Rama antracit: Rama cosului are o culoare antracit care adauga stil si eleganta baii tale. Acest element contrastant iese în evidență față de ceramica albă și adaugă o notă modernă interiorului. Utilizare versatilă: Acest coș de baie nu este doar o soluție practică pentru duș, ci poate fi folosit și ca raft pentru ușă. Este o soluție versatilă care permite adaptarea flexibilă la nevoile și preferințele individuale.
Cod produs
78122
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
25,3
Inaltime (cm)
35,5
Adancime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel