Tocator din bambus cu tava, 37 x 24 cm

  • Tocator din bambus cu tava, 37 x 24 cm
Tocator din bambus cu tava, 37 x 24 cm
Tocator din bambus cu tava, 37 x 24 cm
Tocator din bambus cu tava, 37 x 24 cm
Tocator din bambus cu tava, 37 x 24 cm
Tocator din bambus cu tava, 37 x 24 cm
Tocator din bambus cu tava, 37 x 24 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tocator din bambus cu tava, 37 x 24 cm. Dimensiuni compacte: Măsoară 37 x 24 cm și are o grosime de 3,5 cm. Această dimensiune este suprafața potrivită pentru tăierea și depozitarea convenabilă. Bambus natural: Este realizat din bambus într-o culoare maro care adaugă o notă naturală. Nu este doar un instrument practic, ci și un plus estetic pentru bucătăria ta. Tavă practică din plastic: Setul include o tavă din plastic rezistent. Tava este ușor de curățat și are mânere practice, ceea ce o face ușor de transportat și utilizat. Elementul are un compartiment în mijloc care vă permite să tăiați diferite produse în același timp. Utilizare multifuncțională și versatilă: Este perfect pentru tăierea ierburilor, legumelor și fructelor. Poate fi folosit pentru prepararea diverselor tipuri de mancare, atat zilnic in bucatarie cat si in timpul gratarului, cand spatiul pe masa este limitat. Soluție convenabilă - tava extractibila: Tava este extractibila, ceea ce face posibilă adaptarea acesteia la nevoile dumneavoastră și la dimensiunea spațiului. Este o soluție practică care oferă flexibilitate și confort în utilizare.
Cod produs
78123
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
37
Latime (cm)
24
Inaltime (cm)
3,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel