Suport pentru oale, bambus, 17,5 x 18 cm

  • Suport pentru oale, bambus, 17,5 x 18 cm
Suport pentru oale, bambus, 17,5 x 18 cm
Suport pentru oale, bambus, 17,5 x 18 cm
Suport pentru oale, bambus, 17,5 x 18 cm
Suport pentru oale, bambus, 17,5 x 18 cm
35,99 RON
24,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Suport pentru oale, bambus, 17,5 x 18 cm. Protecție practică împotriva vaselor fierbinți: Suportul pentru oală din bambus de 17,5 x 18 cm este un accesoriu de încredere pentru bucătărie. Oferă un loc stabil și sigur pentru a pune obiecte fierbinți, precum oale sau farfurii, protejând suprafața. Un plus elegant pentru interiorul tău: Coasterul are o culoare maro naturală care adaugă farmec și căldură bucătăriei tale. Se potrivește perfect cu alte elemente din lemn, adăugând un caracter confortabil și natural interiorului. Functional si decorativ: Acest coaster din bambus nu are doar un rol practic, ci poate fi si un element decorativ elegant. Îl puteți afișa pe un blat sau pe masă și aveți întotdeauna un loc sigur pentru o oală fierbinte. Curățare ușoară: Dacă suportul pentru oală se murdărește, ștergeți-l cu o cârpă umedă. Datorită acestui fapt, păstrarea curată este rapidă și ușoară. Utilizare versatilă: Suportul pentru oală poate fi folosit nu numai pentru a pune mâncăruri fierbinți, ci și ca suport pentru tăvi de copt sau alte articole din bucătărie. Este un element versatil care va găsi multe aplicații practice.
Cod produs
78125
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
17,5
Latime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel