Cos pentru jucarii sau rufe, Ø 40 cm

  • Cos pentru jucarii sau rufe, Ø 40 cm
Cos pentru jucarii sau rufe, Ø 40 cm
Cos pentru jucarii sau rufe, Ø 40 cm
Cos pentru jucarii sau rufe, Ø 40 cm
Cos pentru jucarii sau rufe, Ø 40 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș pentru jucării și rufe - o soluție practică și elegantă

  • Coș pentru jucării, haine pentru copii: Coș practic din pânză rezistentă, cu diametrul de 40 cm și înălțimea de 50 cm. Perfect pentru depozitarea jucăriilor pentru copii sau a hainelor.
  • Multicolor: Coș disponibil în două modele diferite. Ambele se referă la tendința safari. Pe material vei vedea diverse animale pe care bebelușul tău le poate cunoaște din filme sau de la grădina zoologică. Fiecare dintre ele are motive colorate pe un fundal verde sau alb, adăugând o atmosferă confortabilă la interior.
  • Pânză: Realizat din pânză durabilă, care oferă rezistență la deteriorare pe termen lung. Coșul vă va servi mulți ani.
  • Practic: Echipat cu două mânere care facilitează transportul coșului plin cu diverse articole. Îl poți muta cu ușurință dintr-un loc în altul din casă.
  • Produs de la marca Storagesolutions:Producătorul olandez se concentrează pe produse simple și clasice, care sunt estetice, durabile și utile în activitățile de zi cu zi.
Producător
Cod produs
78128
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
pânză
Inaltime (cm)
50
Diametru (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel