Set fondue de brânză, cratiță de porțelan, 2 furculițe

  • Set fondue de brânză, cratiță de porțelan, 2 furculițe
Set fondue de brânză, cratiță de porțelan, 2 furculițe
Set fondue de brânză, cratiță de porțelan, 2 furculițe
Set fondue de brânză, cratiță de porțelan, 2 furculițe
Set fondue de brânză, cratiță de porțelan, 2 furculițe
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Încălzește atmosfera cu fondue de brânză servită într-un bol de porțelan. Bol de portelan: Bolul de portelan inclus in set intr-o culoare bej atenuat confera eleganta si stil cand serviti fondue. Vasul se încălzește ușor și menține temperatura. Cadru metalic: Echipat cu un cadru metalic negru, setul ofera un suport stabil. Pe cadru există un loc pentru o lumânare „ceainic”, care încălzește conținutul vasului. Dimensiuni compacte: Setul masoara 17,6 x 11,9 x 7,5 cm - este usor de depozitat. Totul este perfect pentru a face un picnic sau alte ieșiri în afara casei. Furculițe confortabile cu mânere din lemn: Setul include două furculițe metalice cu mânere din lemn. Furculițele speciale vă permit gustați în mod convenabil fonduea pregătită. Multe posibilități: Setul poate fi folosit atât pentru fondue de brânză, cât și pentru fondue de ciocolată cu fructe. Un astfel de adaos este un cadou perfect pentru iubitorii de gustări neconvenționale.
Cod produs
78131
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
porcelana
Lungime (cm)
17,6
Latime (cm)
11,9
Inaltime (cm)
7,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel