Suport pentru uscarea vaselor, 30,5 x 40 cm

  • Suport pentru uscarea vaselor, 30,5 x 40 cm
Suport pentru uscarea vaselor, 30,5 x 40 cm
Suport pentru uscarea vaselor, 30,5 x 40 cm
Suport pentru uscarea vaselor, 30,5 x 40 cm
Suport pentru uscarea vaselor, 30,5 x 40 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Covoraș de cauciuc pentru uscarea vaselor cu opțiunea de agățare - o alternativă ideală la uscător. Uscarea eficientă a vaselor: Covorașul de 30,5 x 40 cm asigură uscarea eficientă a vaselor, eliminând necesitatea folosirii unui uscător tradițional. Datorită acestuia, vasele tale se vor usca rapid și vor fi din nou gata de utilizare. Atârnare comodă: Covorașul are o gaură pe o parte, ceea ce îi permite să fie agățat cu ușurință de un cârlig. Datorită acestui lucru, poate fi agățat liber, permițând drenarea eficientă a apei și menținând în ordine blatul de lucru din bucătărie. Dimensiune compactă: Covorașul are 40 x 30,5 cm și 1 cm înălțime, ceea ce îl face ideal pentru utilizare în diferite spații de bucătărie. Se va potrivi cu ușurință pe blat fără a ocupa prea mult spațiu, oferind în același timp suficientă suprafață pentru uscarea vaselor. Plastic durabil: Fabricat din plastic durabil, covorașul este rezistent la deteriorare și ușor de păstrat curat. Puteți fi sigur că vă va servi mult timp. Culoare albastră: Covorașul de uscare a vaselor vine într-o culoare albastră care adaugă prospețime și stil bucătăriei dumneavoastră. Datorită acestui fapt, nu este doar funcțional, dar arată și estetic pe blat.
Producător
Cod produs
78137
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
30,5
Inaltime (cm)
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel