Lopata de gradinarit cu maner din lemn

  • Lopata de gradinarit cu maner din lemn
Lopata de gradinarit cu maner din lemn
37,99 RON
26,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Lopata de gradinarit din metal, un instrument practic pentru gradina. Mâner din lemn: Mânerul solid oferă o prindere sigură și confort în timpul lucrărilor de grădinărit. Lemnul este un material natural care adaugă un aspect natural. Dimensiuni optime: Dimensiunile practice (29,5 x 8 x 4 cm) permit săparea precisă a solului. Datorită dimensiunii potrivite, este ușor de utilizat. Pentru profesioniștii și amatorii în grădinărit: Perfecta pentru grădinarii experimentați și grădinarii sezonieri. Indiferent de nivelul de experiență, lopata va ușura grădinăritul. Snur pe mâner: Snurul facilitează depozitarea convenabilă și menținerea în ordine a camerei de scule. Lopata poate fi agatata, ceea ce o face ușor de depozitat și accesibilă rapid atunci când lucrați în grădină. Instrument de grădină esențial: Perfecta pentru grădinile mici cu balcoane și culturile interioare mai mari. Indiferent de dimensiunea grădinii, o lopată este un instrument neprețuit care va ajuta la îngrijirea solului și la plantare.
Producător
Cod produs
78263
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
metal
Lungime (cm)
29,5
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel