Grebla cu mâner de lemn

  • Grebla cu mâner de lemn
Grebla cu mâner de lemn
37,99 RON
26,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Grebla cu mâner de lemn cu trei dinți - un instrument indispensabil pentru munca în grădină. Mâner confortabil din lemn: Grebla de grădinărit are un mâner din lemn maro, care oferă o prindere confortabilă și sigură în timpul lucrului. Acest element din lemn adaugă un farmec natural. Dimensiuni compacte: Grebla are o dimensiune compacta de 29,5 x 8 x 4 cm, ceea ce o face usor de utilizat si depozitat. Instrument de grădinărit de neînlocuit: Grebla de grădinărit este un instrument de neînlocuit atunci când lucrați în grădină. Ea vă va permite să aerisiti în mod eficient solul, să îndepărtați buruienile și să pregătiți terenul pentru plantare. Snur practic pentru agatat: Grebla este echipata cu o sfoara care le permite sa fie agatata convenabil de un carlig sau alt loc de depozitare. Acest lucru nu numai că vă ajută să vă organizați uneltele, dar vă ajută și să vă mențineți zona de lucru din grădină ordonată și curată.
Producător
Cod produs
78264
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
metal
Lungime (cm)
29,5
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel