Perdea SELENA, 140 x 240 cm

  • Perdea SELENA, 140 x 240 cm
Perdea SELENA, 140 x 240 cm
Perdea SELENA, 140 x 240 cm
Perdea SELENA, 140 x 240 cm
Perdea SELENA, 140 x 240 cm
Perdea SELENA, 140 x 240 cm
Perdea SELENA, 140 x 240 cm
119,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Perdea modernă pentru cameră - fermecătoare și elegantă în culori discrete

  • Culori moi: Perdeaua de la Douceur d'intérieur este subtilă și elegantă. Introduce un accent clasic și elegant oricărui interior.
  • Dimensiune universală: Perdeaua de 140 x 240 cm este perfectă atât pentru ferestre mari, cât și pentru ferestre mai mici, asigurând nivelul potrivit de intimitate.
  • Polibuton: Perdeaua este realizată din polibuton. Țesătura este moale la atingere, dar suficient de puternică pentru a rezista utilizării și spălării zilnice.
  • Ușor de asamblat: Datorită inelelor convenabile, perdeaua este extrem de ușor de agățat și scos, ceea ce facilitează spălarea regulată și menținerea ei impecabil de curată.
  • Durabila: Perdeaua este suficient de ușoară pentru a fi agățată cu ușurință de orice tijă de perdea și, în același timp, este suficient de durabilă pentru a-și păstra forma pentru multe sezoane.
Cod produs
78304
sposób zawieszania
przelotki
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
240
Latime (cm)
140
Fabric weight (g/m²)
95
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel