Sapuniera, montare pe ventuze

  • Sapuniera, montare pe ventuze
Sapuniera, montare pe ventuze
Sapuniera, montare pe ventuze
Sapuniera, montare pe ventuze
Sapuniera, montare pe ventuze
59,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Săpunieră cu ventuze - ordine și comoditate în baie

  • Material durabil: Fabricata din plastic, nu este doar durabila, ci și ușor de curățat.
  • Dimensiuni universale: Măsurând 11,5 x 15,5 x 7 cm, săpuniera este suficient de mare pentru a ține cele mai obișnuite săpunuri fără a ocupa mult spațiu.
  • Ușor de instalat: Montarea pe ventuze înseamnă că puteți atașa cu ușurință sapuniera pe orice suprafață netedă, fără a fi nevoie de unelte, ceea ce este util în special în apartamentele închiriate și în locurile unde există gresie.
  • Dezasamblare convenabilă: Aceeași metodă de asamblare înseamnă că poate fi îndepărtata cu ușurință și mutata în alt loc după cum este necesar, fără a lăsa urme pe perete.
  • Mai mult spațiu: Datorită folosirii unei săpuniere cu ventuze, câștigi mai mult spațiu pe chiuvetă pentru alte produse cosmetice și accesorii de baie. Este o soluție ideală pentru persoanele care apreciază ordinea.
Cod produs
78425
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
11,5
Latime (cm)
15,5
Inaltime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel