Suport hartie igienica, montare pe ventuze

  • Suport hartie igienica, montare pe ventuze
Suport hartie igienica, montare pe ventuze
Suport hartie igienica, montare pe ventuze
Suport hartie igienica, montare pe ventuze
Suport hartie igienica, montare pe ventuze
59,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport din plastic pentru hârtie igienica - o soluție perfectă pentru fiecare baie fără forjare în pereți

  • Plastic: A fost proiectat pentru a se potrivi oricărui interior.
  • Design funcțional cu ventuze: Suportul este echipat cu ventuze speciale care permit o instalare ușoară fără găurire în perete. Datorită acestui fapt, poate fi amplasat oriunde în baie, fără teama de a deteriora gresia sau rosturile.
  • Plastic durabil: Este fabricat din plastic de înaltă calitate, care este rezistent la umiditate și deteriorări mecanice. Datorită acestui fapt, produsul este durabil și de încredere, iar culoarea sa nu se estompează chiar și după o utilizare pe termen lung.
  • Asamblare și dezasamblare simplă: Suportul poate fi atașat și îndepărtat cu ușurință de pe suprafață datorită ventuzelor speciale. Datorită acesteia, poate fi mutat și schimbata poziția în funcție de necesități, fără a fi nevoie să folosiți unelte sau să deteriorați peretele.
  • Dimensiune universală: Suportul are o dimensiune compactă, ceea ce îl face perfect pentru hârtie igienică de dimensiune standard.
Cod produs
78430
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
3,5
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
15,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel