Suport lumanari cu nervuri din sticlă ARTY

  • Suport lumanari cu nervuri din sticlă ARTY
Suport lumanari cu nervuri din sticlă ARTY
Suport lumanari cu nervuri din sticlă ARTY
Suport lumanari cu nervuri din sticlă ARTY
Suport lumanari cu nervuri din sticlă ARTY
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport pentru lumânare - un accent subtil în casa ta

  • Design elegant: ARTY este o linie de produse care se caracterizează printr-un design unic. Modelul canelat de pe acest suport îi conferă un caracter unic și îl face un plus excelent pentru orice interior.
  • Sticlă de înaltă calitate: Fabricat din sticlă de cea mai înaltă calitate, acest suport pentru lumânări este durabil și rezistent la spargere, dar ușor de păstrat curat.
  • Dimensiuni universale: Suportul de lumânare are dimensiuni de 10 x 10 x 5 cm, datorită cărora își va găsi cu ușurință un loc pe orice suprafață - pe o măsuță de cafea, raft sau pervaz.
  • Design unic: Modelul ondulat de pe sticlă adaugă un caracter original acestui suport și îl face nu doar un element de decor funcțional, ci și estetic.
  • Utilizare versatilă: Perfect atât pentru o cină romantică la lumina lumânărilor, cât și pentru decorarea interioară de zi cu zi. Este frumos chiar și fără o lumânare aprinsă.
Producător
Cod produs
78505
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
5
Diametru (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel