Suport lumanari cu model în relief ARTY, Ø 7 cm

  • Suport lumanari cu model în relief ARTY, Ø 7 cm
Suport lumanari cu model în relief ARTY, Ø 7 cm
Suport lumanari cu model în relief ARTY, Ø 7 cm
Suport lumanari cu model în relief ARTY, Ø 7 cm
Suport lumanari cu model în relief ARTY, Ø 7 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport cu model convex ARTY, Ø 7 cm - un decor unic pentru casa ta

  • Design elegant: ARTY este o linie unică de produse caracterizată printr-un design elegant. Modelul în relief de pe acest suport adaugă profunzime și este un adevărat decor.
  • Suport de lumânare din sticlă: Suportul de lumânare este realizat din sticlă, ceea ce îi garantează durabilitatea și longevitatea. De asemenea, este ușor de curățat.
  • Dimensiuni compacte: Suportul pentru lumânări are dimensiuni compacte de 7 x 7 x 7,7 cm, ceea ce îi permite să fie amplasat cu ușurință pe orice suprafață din casă - pe o masă, raft sau pervaz.< /li>
  • Design original: Modelul unic, convex de pe sticlă face din acest sfeșnic nu doar un accesoriu practic, ci și un decor estetic.
  • Multifuncționalitate: Este perfect nu numai pentru a crea o atmosferă confortabilă, ci și ca element decorativ al designului interior, chiar și fără o lumânare aprinsă.
Producător
Cod produs
78507
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
7
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
7,7
Diametru (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel