Coș de pâine, fructe, 40 x 30 cm, Kesper

  • Coș de pâine, fructe, 40 x 30 cm, Kesper
Coș de pâine, fructe, 40 x 30 cm, Kesper
Coș de pâine, fructe, 40 x 30 cm, Kesper
Coș de pâine, fructe, 40 x 30 cm, Kesper
Coș de pâine, fructe, 40 x 30 cm, Kesper
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Coș de pâine, fructe, 40 x 30 cm, Kesper. Spațios: Coșul Kesper Bread, Fruit măsoară 40 cm lungime, 30 cm lățime și 8 cm înălțime, oferind mult spațiu pentru legume sau fructe. Puteți servi o pâine întreagă în el sau puteți pune în el tacâmuri și alte articole de masă. Fabricat din împletitură sintetică: Acest coș a fost realizat cu grijă din plastic, care este stabil și rezistent la deteriorare. Imitând răchita naturală, coșul arată elegant și, în același timp, are avantajele plasticului, cum ar fi că poate fi spălat în mașina de spălat vase. Construcție stabilă: Coșul este echipat cu un inel metalic care își menține forma și asigură stabilitate. Multifuncțional: Acest coș este perfect pentru depozitarea diferitelor tipuri de legume, fructe și pâine. Oferă acces la aer și o ventilație adecvată, ceea ce ajută la menținerea produselor alimentare proaspete. Este, de asemenea, un element estetic atunci când servim preparatele pe masă. Lavabil la masina de spalat vase: Cosul din impletitura sintetica este usor de curatat, iar datorita posibilitatii de a fi spalat in masina de spalat vase asigura confort si igiena in utilizare. Este o soluție ideală atât pentru uz casnic, cât și pentru gastronomie.
Producător
Cod produs
78538
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel