Raft din bambus, 4 rafturi, 115 x 35 x 35 cm, Kesper

  • Raft din bambus, 4 rafturi, 115 x 35 x 35 cm, Kesper
Raft din bambus, 4 rafturi, 115 x 35 x 35 cm, Kesper
Raft din bambus, 4 rafturi, 115 x 35 x 35 cm, Kesper
Raft din bambus, 4 rafturi, 115 x 35 x 35 cm, Kesper
Raft din bambus, 4 rafturi, 115 x 35 x 35 cm, Kesper
299,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Raft din bambus, 4 rafturi, 115 x 35 x 35 cm, Kesper. Rafturi funcționale: Raftul este format din patru rafturi, inclusiv unul superior. Aceasta oferă mult spațiu de depozitare pentru diverse articole de baie, cum ar fi cosmetice, prosoape, săpunuri și accesorii de îngrijire. Puteți aranja cu ușurință articolele necesare pe rafturi, avându-le mereu la îndemână. Forma usoara: Mobilierul este format dintr-un cadru si rafturi din placi conectate. În acest fel, a fost posibilă menținerea unei forme ușoare și a funcționalității. Mobilierul este perfect pentru băile mici. Spațios: Nu are dulapuri care se pot încuia. Datorită acestui lucru, ai acces la articolele depozitate și poți vedea când se epuizează produsele cosmetice sau detergenții. Oferă spațiul potrivit pentru a găzdui toate obiectele necesare în baie. Lemn natural de bambus: Fabricat din lemn de bambus durabil și ecologic, acest raft nu este doar plăcut din punct de vedere estetic, ci și extrem de durabil. Lemnul de bambus se caracterizează prin rezistență ridicată la umiditate, ceea ce îl face ideal pentru utilizare în baie. Idee pentru o baie în stil natural: Are o culoare maro dominantă care se potrivește bine cu o varietate de stiluri și decoruri de baie. Datorită acestui lucru, îl puteți ajusta cu ușurință la interiorul dvs. și puteți crea un aranjament coerent. Este o alegere ideală pentru iubitorii de ecologia și persoanele care caută înlocuitori pentru rafturile din plastic pentru baie.
Producător
Cod produs
78557
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
115
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel