Fructiera, lemn de mango, 19,5 x 20 cm, Kesper

  • Fructiera, lemn de mango, 19,5 x 20 cm, Kesper
Fructiera, lemn de mango, 19,5 x 20 cm, Kesper
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Fructiera, lemn de mango, 19,5 x 20 cm, Kesper. Estetica naturala: Fructiera Kesper este realizata din lemn de mango, ceea ce ii confera un farmec unic, natural. Textura sa unică o face nu numai utilă, ci și un element decorativ atractiv în bucătărie. Multifuncțional: Nu este doar pentru depozitarea fructelor. Poate fi folosita ca bol pentru coacerea fructelor și legumelor, loc pentru chei și alte obiecte mici și chiar ca bol estetic pentru prăjituri sau gustări. Sigur pentru alimente: Bolul Kesper este sigur pentru alimente, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi în siguranță pentru a depozita fructe, prăjituri sau alte alimente. Dimensiuni perfecte: Cu un diametru de 19,5 cm si o inaltime de 7 cm, bolul este ideal atat pentru portii mici cat si mai mari de fructe sau gustari. Brand de încredere: Kesper este un brand care oferă clienților săi produse durabile și atente de mulți ani. Alegând această fructiera din lemn, poți fi sigur că este concepută având în vedere confortul tău.
Producător
Cod produs
78567
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
19,5
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
6,5
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel