Raft pentru blat bucatarie, 2 niveluri, coltar, Kesper

  • Raft pentru blat bucatarie, 2 niveluri, coltar, Kesper
Raft pentru blat bucatarie, 2 niveluri, coltar, Kesper
Raft pentru blat bucatarie, 2 niveluri, coltar, Kesper
Raft pentru blat bucatarie, 2 niveluri, coltar, Kesper
Raft pentru blat bucatarie, 2 niveluri, coltar, Kesper
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Raft de colț de la marca Kesper - mărește-ți spațiul de lucru și creează acces constant la toate condimentele tale preferate. Profitați la maximum de fiecare centimetru de spațiu: Raftul de colț Kesper este soluția perfectă pentru cei care doresc să profite la maximum de spațiul din bucătărie. Organizatorul de bucătărie, datorită designului său unghiular, se potrivește perfect în colțul blatului, creând o suprafață suplimentară pentru depozitarea veselei și a alimentelor. Două niveluri: Raftul are două niveluri, ceea ce vă permite să separați articolele în funcție de dimensiunea sau frecvența lor de utilizare. De exemplu, ustensilele folosite mai rar pot fi așezate pe raftul inferior, iar condimentele și ierburile care se folosesc zilnic pe raftul superior. Asamblare și întreținere simplă: Raftul este ușor de asamblat și nu necesită unelte complicate. Poate fi păstrat cu ușurință curat, ceea ce este deosebit de important într-un mediu de bucătărie. Dimensiune optima: Inaltimea totala a raftului este de 38 cm. Latura sa cea mai lungă are 53 cm lungime. Are 38 cm adâncime. Un brand cu tradiții: Kesper este un brand cu o lungă tradiție care se concentrează pe produse bine gândite, având în vedere confortul utilizatorilor. Produsele lor sunt concepute pentru a rezista ani de zile.
Producător
Cod produs
78574
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
metal
Lungime (cm)
53
Inaltime (cm)
38
Adancime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel