Un set de două tocatoare cu un cuțit, Kesper

Un set de două tocatoare cu un cuțit, Kesper
Un set de două tocatoare cu un cuțit, Kesper
Un set de două tocatoare cu un cuțit, Kesper
Un set de două tocatoare cu un cuțit, Kesper
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de două tocatoare cu un cuțit, Kesper. O modalitate convenabilă de a pregăti mesele nu numai acasă: Acest set de două tocatoare din plastic durabil (PE) oferă o comoditate excepțională în timpul activităților zilnice de bucătărie. Din plastic sunt ușoare, ușor de curățat și rezistente la umezeală. Puteți tăia liber diferite ingrediente fără să vă faceți griji pentru zgârieturi sau mirosuri. Versatilitatea setului: Acest set include două tocatoare de dimensiuni diferite (1 x 24 x 15 x 0,5 cm; 1 x 29 x 19,5 x 0,5 cm) care sunt ideale pentru tăierea unei varietăți de alimente. Setul include un cuțit cu lamă din oțel inoxidabil (lungimea lamei: 12,5 cm) și un mâner din plastic (PP). Este un instrument excelent pentru tăierea și pregătirea precisă a alimentelor. Un must-have în fiecare bucătărie: Sunt extrem de practice într-o varietate de situații. Le poti folosi in bucatarie, la picnicuri, in timpul calatoriilor sau la gratar. Siguranță și igienă: Sunt ușor de curățat, asigurând un nivel ridicat de igienă. Le poți spăla cu ușurință în mașina de spălat vase sau manual, eliminând riscul de a purta bacterii. Sunt rezistente la umiditate, ceea ce reduce șansa de apariție a sporilor fungici. Opțiuni de culoare: Acest set este disponibil în trei culori: gri, alb și turcoaz.
Producător
Cod produs
78582
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
29
Latime (cm)
19,5
Inaltime (cm)
0,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel