Set sushi pentru 2 persoane, 8 piese, Kesper

  • Set sushi pentru 2 persoane, 8 piese, Kesper
Set sushi pentru 2 persoane, 8 piese, Kesper
Set sushi pentru 2 persoane, 8 piese, Kesper
Set sushi pentru 2 persoane, 8 piese, Kesper
Set sushi pentru 2 persoane, 8 piese, Kesper
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set sushi pentru doi - un set complet pentru servit în stil clasic

  • Set de sushi pentru 2 persoane, 8 articole: Acesta este un set complet pentru toate felurile de mâncare și gadgeturi care vă vor permite să luați o cină delicioasă constând în sushi de casă sau cumpărat. Dacă sunteți iubitori de bucătăria japoneză, trebuie să il aveți acasă.
  • 2 tavi: Setul include două tavi cu dimensiunile 30 x 10 cm. Sunt realizate din ardezie de piatră, ale cărei margini inegale din punct de vedere estetic și textura netedă sunt perfecte pentru a servi delicatese japoneze.
  • 2 boluri ceramice: Setul include două boluri ceramice de 8 x 5 cm, perfecte pentru a servi sosurile sushi.
  • 2 perechi de betisoare de sushi reutilizabile: Setul include două perechi de betisoare de sushi lungi de 23 cm. Nu trebuie să comandați sushi cu betisoare de unică folosință de fiecare dată. În acest fel, vei reduce risipa și ce să spun, sushi pur și simplu va avea un gust mai bun.
  • 2 suporturi din ceramică pentru betisoare de sushi: Două suporturi din ceramică pentru betisoare de sushi de 6 x 1,5 cm vă permit să vă lăsați tacâmurile jos în timp ce vorbiți. Nu vei murdar masa astfel. Este, de asemenea, o soluție foarte igienă.
Producător
Cod produs
78613
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
ardezie
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel