Coș de fructe din bambus, 26 x 19 cm, Kesper

  • Coș de fructe din bambus, 26 x 19 cm, Kesper
Coș de fructe din bambus, 26 x 19 cm, Kesper
Coș de fructe din bambus, 26 x 19 cm, Kesper
Coș de fructe din bambus, 26 x 19 cm, Kesper
Coș de fructe din bambus, 26 x 19 cm, Kesper
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Coș de fructe din bambus, 26 x 19 cm, Kesper. Pe blatul din bucătărie sau direct pe masă: Coșul nostru din lemn de salcâm Kesper este disponibil în două dimensiuni. În funcție de nevoi, alege unul mai mic sau mai mare și asigură-ți un spațiu ordonat pentru depozitarea legumelor, fructelor sau pâinii. Produsul este destinat contactului cu alimentele. 100% lemn: Cosul este realizat din lemn de salcâm durabil, care oferă nu numai un aspect elegant, ci și o construcție solidă. Lemnul de salcâm este rezistent la deteriorare și umiditate, ceea ce vă permite să păstrați produsele proaspete pentru mai mult timp. De menționat că recipientul este echipat cu mânere care facilitează transportul și servirea produselor. Certificat FSC: Coșul nostru este certificat FSC, ceea ce confirmă că lemnul de salcâm folosit în producția sa provine din păduri gestionate în conformitate cu principiile dezvoltării durabile. Alegând acest produs, vă pasă de mediu și susțineți practicile responsabile de management al pădurilor. Pentru fiecare iubitor de produse ecologice: Arată grozav și vă va servi mulți ani. Perfect pentru bucatarii, precum si un element decorativ pe masa. Cos elegant și practic: Coșul nostru din lemn de salcâm funcționează atât ca depozitare practică, cât și ca tavă elegantă. Designul simplu vă permite să expuneți produsele proaspete pe masă sau bufet, adăugând farmec și estetică oricărui interior. Este o soluție ideală care combină funcționalitatea cu manopera de înaltă calitate.
Producător
Cod produs
78622
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
31,5
Latime (cm)
23
Inaltime (cm)
9
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel