Insertie pentru tacamuri, sertar, 43 x 35 cm, Kesper

  • Insertie pentru tacamuri, sertar, 43 x 35 cm, Kesper
Insertie pentru tacamuri, sertar, 43 x 35 cm, Kesper
Insertie pentru tacamuri, sertar, 43 x 35 cm, Kesper
Insertie pentru tacamuri, sertar, 43 x 35 cm, Kesper
Insertie pentru tacamuri, sertar, 43 x 35 cm, Kesper
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Insertie pentru tacamuri, sertar, 43 x 35 cm, Kesper Multifuncțional: Insertie pentru tacâmuri Kesper este o soluție practică și funcțională care te va ajuta să-ți păstrezi sertarul de bucătărie ordonat. Proiectat pentru o organizare eficienta, tava are 6 compartimente - 3 dedicate pentru tacamuri si 3 mai mici pentru accesorii la indemana pentru bucatarie. Organizare convenabilă: Cu compartimente separate, puteți separa cu ușurință tacâmurile și accesoriile de bucătărie, menținându-le organizate și oferind acces rapid la articolele de care aveți nevoie. Acest lucru face ca utilizarea zilnică să fie mai convenabilă și mai eficientă. Dimensiune practică: Măsoară 43 x 35 cm, ceea ce o face o potrivire perfectă pentru majoritatea sertarelor standard de bucătărie. Înălțimea sa este de 5 cm, oferind spațiu adecvat pentru depozitarea tacâmurilor și accesoriilor. Rămâneți organizat: Organizarea sertarelor din bucătărie este extrem de importantă, deoarece vă ajută să rămâneți organizat și să găsiți articolele de care aveți nevoie rapid și ușor. Materiale durabile: Este realizat din bambus de înaltă calitate, care este durabil și ușor de curățat. Acest material natural adaugă stil și eleganță bucătăriei tale.
Producător
Cod produs
78635
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
43
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
5
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel