Raft pentru vin, spațiu pentru 12 sticle, Kesper

  • Raft pentru vin, spațiu pentru 12 sticle, Kesper
Raft pentru vin, spațiu pentru 12 sticle, Kesper
Raft pentru vin, spațiu pentru 12 sticle, Kesper
Raft pentru vin, spațiu pentru 12 sticle, Kesper
Raft pentru vin, spațiu pentru 12 sticle, Kesper
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Raft pentru vin din lemn cu trei rafturi - locul perfect pentru colectia ta de vinuri. Spațiu pentru 12 sticle: Raftul conține 12 sticle de vin, permițându-vă să stocați o colecție sau un stoc mai mare de vinuri preferate. Datorită acestui lucru, puteți păstra diferite tipuri de băuturi alcoolice și vintage importante pentru dvs. într-un singur loc organizat. Din lemn de pin: Este realizat din lemn de pin de înaltă calitate, cu efect de flacără. Acest lucru îi conferă un aspect unic, inspirat de podgoriile italiene. Lemnul de pin este durabil. Datorită acestuia, structura este stabilă. Lemnul este, de asemenea, rezistent la umiditate, ceea ce este important atunci când depozitați sticlele de vin. Producție poloneză cu certificat FSC: A fost fabricat în Polonia în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Lemnul folosit în producția sa este certificat FSC, ceea ce înseamnă că provine din surse durabile. Alegându-l, alegi calitatea și grija pentru mediul natural. Trei rafturi cu decupaje pentru 4 sticle: Raftul este format din trei rafturi practice cu decupaje pentru amplasarea stabilă a patru sticle de vin pe fiecare raft. Acest lucru menține sticlele în siguranță și bine organizate, dar ușor accesibile. Dimensiuni rafturi: Are 63 cm lungime, 27 cm adancime si 60 cm inaltime, ceea ce il face sa se incadreze perfect in diverse spatii. Indiferent dacă vrei să-l așezi în bucătărie, sau sufragerie, acest suport pentru vinuri va fi un plus elegant și practic al casei tale.
Producător
Cod produs
78664
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
63
Inaltime (cm)
60
Adancime (cm)
27
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel