Cărucior de bucătărie pe roți, alb, Kesper

  • Cărucior de bucătărie pe roți, alb, Kesper
Cărucior de bucătărie pe roți, alb, Kesper
Cărucior de bucătărie pe roți, alb, Kesper
Cărucior de bucătărie pe roți, alb, Kesper
Cărucior de bucătărie pe roți, alb, Kesper
Cărucior de bucătărie pe roți, alb, Kesper
Cărucior de bucătărie pe roți, alb, Kesper
559,99 RON
409,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (150,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cărucior de bucătărie pe roți, alb, Kesper. Soluții funcționale și atente: Căruciorul de bucătărie pe roți Kesper este un instrument perfect pentru organizarea spațiului, chiar și într-o bucătărie mică. Echipat cu un coș cu fructe, un raft pentru vin pentru 2 sticle, un raft deschis deasupra acestuia și un mic sertar care se încuie, oferă depozitarea convenabilă a diverselor articole de bucătărie. În plus, deasupra se află un blat practic, care oferă o suprafață suplimentară pentru prepararea alimentelor. Pentru o bucătărie în stil scandinav: Căruciorul de bucătărie vine într-o culoare albă elegantă, care se potrivește bine cu multe tipuri de interioare de bucătărie. Datorită acestui fapt, produsul nu numai că își îndeplinește funcțiile practice, dar adaugă și stil și estetică bucătăriei tale, creând un spațiu armonios. Fabricat din materiale de înaltă calitate: Căruciorul nostru de bucătărie este fabricat din fibră, ceea ce asigură durabilitatea și soliditatea structurii. Suprafața de lucru a fost acoperită cu o folie decorativă gri, care nu numai că oferă produsului un aspect atractiv, dar asigură și curățare ușoară și rezistență la utilizarea de zi cu zi. Soluții practice pentru confort: Căruciorul de bucătărie pe roți este echipat cu roți blocabile, ceea ce îi permite să fie deplasat cu ușurință în bucătărie și stabil în timpul utilizării. Raftul deschis pentru vin și coșul cu fructe oferă acces ușor la accesorii, iar sertarul mic care se încuie este ideal pentru depozitarea accesoriilor mici. Toate acestea fac munca în bucătărie mai ordonată și confortabilă. Produs certificat FSC: Căruciorul nostru de bucătărie a fost realizat cu grijă pentru mediu și este certificat FSC. Aceasta înseamnă că lemnul folosit în producție provine din surse durabile.
Producător
Cod produs
78693
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
50
Inaltime (cm)
87
Adancime (cm)
37
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel