Tocatoare cu suport, bambus, 4 bucati, Kesper

  • Tocatoare cu suport, bambus, 4 bucati, Kesper
Tocatoare cu suport, bambus, 4 bucati, Kesper
Tocatoare cu suport, bambus, 4 bucati, Kesper
Tocatoare cu suport, bambus, 4 bucati, Kesper
Tocatoare cu suport, bambus, 4 bucati, Kesper
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tocatoare cu suport, bambus, 4 bucati, Kesper. Până la 4 tocatoare din lemn: Acest set conține până la 4 tocatoare care sunt dedicate diferitelor tipuri de alimente. Acest lucru vă permite să mențineți igiena și să evitați transferul de mirosuri și arome între diferitele ingrediente. Materiale de înaltă calitate: Sunt realizate din bambus durabil, care este dur, rezistent la zgârieturi și ușor de păstrat curat. Acest material este, de asemenea, rezistent la umiditate, ceea ce face ca ele să fie durabile și rezistente la deteriorare. Datorită manoperei de înaltă calitate, servesc mult timp, păstrându-și proprietățile. Suport funcțional: Setul include un suport practic care vă permite să păstrați tocatoarele în ordine și economisește spațiu pe blatul din bucătărie. Suportul este stabil, oferind acces ușor la fiecare. Puteți așeza suportul pe un blat sau într-un dulap, astfel încât să fie întotdeauna la îndemână și gata de utilizare. Dimensiuni optime: Tocatoarele măsoară 21 x 14 x 0,8 cm, ceea ce le face la îndemână și confortabil de utilizat. Nu ocupă prea mult spațiu pe blat și oferă în același timp suprafața potrivită pentru tocarea diverselor ingrediente. Utilizare practică în bucătărie și gastronomie: Setul este ideal atât pentru uz casnic, cât și pentru bucătării profesionale și catering. Acasă, puteți folosi pentru a pregăti diferite feluri de mâncare, păstrându-le curate și igienice. În gastronomie, tocatoarele pot fi folosite pentru a servi mâncăruri, a decora mesele sau a servi gustări. Aspectul lor estetic și funcționalitatea le fac o completare perfectă atât pentru mesele de zi cu zi, cât și pentru ocaziile speciale.
Producător
Cod produs
78696
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
14,5
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
23,5
certificat
FSC
Numărul certificatului FSC
FSC-C014021
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel