Cani NORA S, 150 ml, 4 bucati, KOZIOL

  • Cani NORA S, 150 ml, 4 bucati, KOZIOL
Cani NORA S, 150 ml, 4 bucati, KOZIOL
Cani NORA S, 150 ml, 4 bucati, KOZIOL
Cani NORA S, 150 ml, 4 bucati, KOZIOL
Cani NORA S, 150 ml, 4 bucati, KOZIOL
Cani NORA S, 150 ml, 4 bucati, KOZIOL
Cani NORA S, 150 ml, 4 bucati, KOZIOL
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cani de plastic reutilizabile - faceți ceva pentru mediu și ajungeți la un set colorat care va funcționa bine acasă și afara!

  • Patru căni NORA M: Brandul KOZIOL a pregătit special pentru tine căni NORA practic indestructibile, de al căror aspect cafenelele franceze nu s-ar rușina. În această ediție, culoare și plastic și design perfect.
  • Durabile și estetice: V-ați săturat de pahare de unică folosință? Grozav! Vă oferim un set de căni NORA din plastic indestructibil. Nu este doar o alegere bună pentru tine, ci și pentru cei mai tineri.
  • Ușor, care economisește spațiu: Setul este fabricat din plastic durabil (complet reciclabil!). Sunt în siguranță. Sunt ușor de stivuit. Se vor încadra în orice coș de picnic.
  • Material sigur: Setul este fabricat din termoplastic ORGANIC biodegradabil. Se caracterizează printr-un minim de 50% plastic circular, nu conține melamină, BPA și formaldehidă. A fost produs 100% CO2 neutru și este un produs complet reciclabil.
  • Marca KOZIOL: Oricine cunoaște știe că producătorul se concentrează pe o afacere complet etică. Produsele sale provin în întregime din Germania: de la design la material până la articolul finit. Sunt concepute de designeri: nu sunt doar frumoase, ci și funcționale.
Producător
Cod produs
78900
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
9,3
Latime (cm)
9,3
Inaltime (cm)
16
Diametru (cm)
9,3
Capacite (ml)
300
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel