Cutie pentru tacâmuri KLIKK READY, KOZIOL

  • Cutie pentru tacâmuri KLIKK READY, KOZIOL
Cutie pentru tacâmuri KLIKK READY, KOZIOL
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie pentru tacâmuri - ideala pentru cei care apreciază ecologia

  • Cutie pentru tacâmuri KLIKK READY: Din plastic asigură depozitarea în siguranță a tacâmurilor. Recipientul este prevazut cu o inchidere practica, tacamurile nu vor cadea in fundul pungii si nu se vor murdari. Se vor încadra într-un buzunar mic din rucsac.
  • Set de tacâmuri: Setul include un cuțit, o furculiță și o lingură. Le poți avea oricând la îndemână atunci când vrei o mică gustare. Uitați de furculițele de unică folosință.
  • La doar un clic distanță: KLIKK READY este setul perfect de tacâmuri de călătorie. Depozitarea în siguranță și transportul ușor sunt cele mai mari avantaje ale sale.
  • Tacâmuri pliabile: Puteți plia cu ușurință o lingură, o furculiță și un cuțit într-un singur loc. În această formă, vor ocupa și mai puțin spațiu. Produsele sunt fabricate din termoplastic biodegradabil. Se caracterizează printr-un material circular de minim 50%. Plasticul nu conține melamină, BPA și formaldehidă. A fost produs 100% CO2 neutru. Reciclabil.
  • Marca KOZIOL: Un producător care are grijă de mediul natural din 1927. Toate produsele sunt fabricate din materiale plastice complet reciclabile.
Producător
Cod produs
78910
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
5,6
Inaltime (cm)
4,4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel