Sticla apa PLOPP TO GO, capac, 425 ml, KOZIOL

  • Sticlă apă PLOPP TO GO, dop etanș, 425 ml, KOZIOL
Sticla apa PLOPP TO GO, capac, 425 ml, KOZIOL
Sticla apa PLOPP TO GO, capac, 425 ml, KOZIOL
Sticla apa PLOPP TO GO, capac, 425 ml, KOZIOL
Sticla apa PLOPP TO GO, capac, 425 ml, KOZIOL
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Sticla de suc, apa sau smoothie cu inchidere etansa - bucura-te de o bautura sanatoasa la serviciu sau la picnic. Închidere convenabilă și etanșă: Sticla de apă PLOPP TO GO are un capac etanș care previne vărsarea accidentală a apei sau băuturii. Închidere cu clip iconică pentru deschidere ușoară. Închiderea cu arc nu este potrivită pentru băuturi carbogazoase. Complet extensibil: Poate fi demontat cu ușurință pentru o curățare și igienă. Fiecare piesă poate fi spălată în mașina de spălat vase. O metodă simplă de curățare vă menține apa proaspătă. Ecologic: Sticla PLOPP TO GO este fabricată din plastic reciclabil, ecologic. Produsul a fost proiectat și realizat de la A la Z în Germania. Sigur: Important, nu conține substanțe nocive precum BPA sau melamina. 13 culori: Vă oferim noi să alegeți. Sticla cu închidere cu arc este disponibilă în până la 13 culori unice inspirate din natură. Pastel, verzi sau negre plăcute pentru ochi. Ce alegi?
Producător
Cod produs
78949
culoare
nature flower blue
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
7,4
Latime (cm)
7,4
Inaltime (cm)
25,3
Diametru (cm)
7,4
Capacite (ml)
425
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel