Ghirlandă perlata Nature, 180 cm

  • Ghirlandă perlata Nature, 180 cm
Ghirlandă perlata Nature, 180 cm
Ghirlandă perlata Nature, 180 cm
Ghirlandă perlata Nature, 180 cm
Ghirlandă perlata Nature, 180 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ghirlandă maritimă - decorațiuni frumoase pentru interioare

  • Ghirlanda unică : Ghirlanda de perle Natura, lungime 180 cm, este un produs estetic și funcțional care va decora perfect orice interior. Gmelina și scoici de capiz, din lemn exotic, aduc un suflu de vară în cameră.
  • Manopera atenta: Ghirlanda este lucrata manual, ceea ce garanteaza calitate inalta si atentie la detalii. Finisajul excelent și utilizarea atentă a materialelor fac ca produsul să fie durabil și rezistent la deteriorare.
  • Folosirea materialelor naturale: Ghirlanda este realizată din lemn de gmelina, care se caracterizează prin durabilitate și aspect elegant. Scoicile Capiz adaugă originalitate și delicatețe decorului.
  • Design multicolor: Ghirlanda Natura este o combinație de elemente maro, verde deschis și multicolore care creează un model unic. Datorită acestui fapt, produsul se va potrivi perfect în diverse amenajări interioare, în special în cele marine.
  • Utilizare practică: Ghirlanda este potrivită pentru utilizare în interior. Poate fi agatata pe un perete, usa sau fereastra, conferindu-le un caracter original. Lungimea ghirlandei este de 180 cm, ceea ce vă permite să creați diverse aranjamente.
Producător
Cod produs
79178
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
180
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel