Lumanare Twisto conica, Ø 2 cm

  • Lumanare Twisto conica, Ø 2 cm
Lumanare Twisto conica, Ø 2 cm
Lumanare Twisto conica, Ø 2 cm
Lumanare Twisto conica, Ø 2 cm
Lumanare Twisto conica, Ø 2 cm
Lumanare Twisto conica, Ø 2 cm
Lumanare Twisto conica, Ø 2 cm
Lumanare Twisto conica, Ø 2 cm
Lumanare Twisto conica, Ø 2 cm
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumânare decorativă Twisto conică - o atmosferă unică a anilor 70 în casa ta

  • Lumânare Twisto conică estetică și funcțională: Lumânarea conică Twisto este complementul perfect pentru interiorul tău. Realizată din ceară mov cu diametrul de 2 cm și înălțimea de 20 cm, această lumânare nu numai că oferă o strălucire plăcută, dar oferă și farmec și stil.
  • Fabricată din ceară de parafină de înaltă calitate: Lumânarea Twisto este fabricată din ceară de parafină de înaltă calitate, care garantează o ardere de lungă durată și o ardere uniformă.
  • Dimensiune compactă și utilizare convenabilă: Datorită dimensiunilor reduse (diametru 2 cm, înălțime 20 cm), lumânarea Twisto este ușor de transportat și plasat în diverse locuri din casă. O poți pune într-un sfeșnic oriunde. Nu uitați să nu lăsați lumânările aprinse nesupravegheate și să le așezați doar în suporturi adecvate pentru lumânări.
  • Culoare mov mat: Lumânarea Twisto în culoarea mov mat adaugă eleganță și stil interiorului tău. Este o alegere excelentă atât pentru aranjamentele moderne, cât și pentru cele clasice.
  • Făcută cu grijă și durabilă: Lumânarea Twisto a fost realizată cu atenție pentru a asigura nu numai aspectul frumos, ci și durabilitatea. Vă puteți bucura de strălucirea plăcută multe ore.
Producător
Cod produs
79197
Culoarea dominantă
violet
Material dominant
ceară
Inaltime (cm)
20
Diametru (cm)
2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel