Pictură abstract Lavetta, 32 x 40 cm, MDF

  • Tablou abstract Lavetta, 32 x 40 cm, MDF
Pictură abstract Lavetta, 32 x 40 cm, MDF
Pictură abstract Lavetta, 32 x 40 cm, MDF
Pictură abstract Lavetta, 32 x 40 cm, MDF
Pictură abstract Lavetta, 32 x 40 cm, MDF
Pictură abstract Lavetta, 32 x 40 cm, MDF
Pictură abstract Lavetta, 32 x 40 cm, MDF
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Tablou abstract pentru camera de zi - o operă de artă frumoasă pentru pereții tăi

  • Tablou abstract Lavetta: Acest frumos tablou Lavetta de 32 x 40 cm este decorul perfect pentru interiorul tău. Fabricat din MDF de înaltă calitate, prezintă un motiv abstract în culori strălucitoare care va adăuga caracter camerei tale. Tabloul este finisat mat și are o agatatoare, datorită căreia îl puteți agăța cu ușurință pe perete.
  • MDF: Tabloul Lavetta este realizat din MDF, care este o placă din fibre de densitate medie. Acest material este foarte durabil și rezistent la deteriorare, ceea ce garantează utilizarea pe termen lung a . MDF este, de asemenea, ușor de curățat și de păstrat curat.
  • Design interesant: Tabloul Lavett este o adevărată operă de artă. Motivul său abstract cu efect tridimensional însuflețește interiorul într-un mod discret, în ciuda faptului că este în întregime alb. Indiferent dacă îl așezi în sufragerie, dormitor sau birou, cu siguranță va atrage atenția tuturor oaspeților.
  • Dimensiuni și formă: Tabloul Lavetta măsoară 32 x 40 cm, ceea ce îl face ideal pentru agățat pe perete. Forma sa dreptunghiulară se potrivește în majoritatea camerelor și este ușor de plasat oriunde. Indiferent dacă aveți un spațiu mare sau mic, un tablou Lavetta se potrivește perfect.
Producător
Cod produs
79284
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
3
Latime (cm)
32
Inaltime (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel