Vaza decorativa Avantika, 30 cm

  • Vaza decorativa Avantika, 30 cm
Vaza decorativa Avantika, 30 cm
Vaza decorativa Avantika, 30 cm
Vaza decorativa Avantika, 30 cm
Vaza decorativa Avantika, 30 cm
Vaza decorativa Avantika, 30 cm
Vaza decorativa Avantika, 30 cm
149,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vază elegantă din ceramică cu finisaj mat - 30 cm

  • Vază decorativă Avantika, 30 cm, mată: Această vază este completarea perfectă pentru interiorul tău. Realizata din ceramica mata, are o inaltime de 30 cm si un diametru de 16 cm. O puteți plasa oriunde în casă, deoarece este conceputa pentru utilizare în interior. Vaza a fost lucrata manual, ceea ce ii confera un caracter unic. Forma sa este rotunda, iar culoarea discreta ii confera eleganta. Finisajul mat îi conferă un efect unic.
  • Ceramica : Vaza Avantika este realizata din ceramica de inalta calitate. Este un material durabil și rezistent la deteriorare. Datorită acestui lucru, vaza vă va servi mulți ani fără a-și pierde aspectul frumos.
  • Finisajul mat: Vaza a fost acoperită cu un strat special care îi conferă un aspect mat. Datorită acestui fapt, are un aspect unic și elegant, care se va potrivi perfect cu diverse stiluri de interior.
  • Înălțime 30 cm, diametru 16 cm: Această vază are 30 cm înălțime și 16 cm în diametru, ceea ce o face să aibă dimensiunea potrivită pentru flori, crenguțe sau alte decorațiuni. O poți pune pe o masă, o comodă sau un raft pentru a adăuga un farmec unic interiorului tău.
  • Culoare naturală moale: Vaza Avantika are o culoare strălucitoare, naturală, atemporală și se potrivește în orice interior. Finisajul mat și modelul canelat îi conferă eleganță și o fac un element decorativ unic în casa ta.
Producător
Cod produs
79361
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
30
Diametru (cm)
16
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel