Oglindă rotundă mare ALICE, Ø 100 cm

  • Oglindă rotundă mare ALICE, Ø 100 cm
Oglindă rotundă mare ALICE, Ø 100 cm
Oglindă rotundă mare ALICE, Ø 100 cm
Oglindă rotundă mare ALICE, Ø 100 cm
Oglindă rotundă mare ALICE, Ø 100 cm
749,99 RON
559,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (190,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Oglinda rotunda in cadru, diametru 100 cm.

  • Oglindă splendidă: O oglindă rotundă va fi un plus perfect pentru aproape orice interior. Dimensiunea sa oferă un câmp vizual larg, iar forma rotundă adaugă eleganță și stil.
  • Construcție durabilă: Rama oglinzii este realizată din metal. Construcția este stabilă, datorită căreia oglinda vă va servi mulți ani.
  • Reflexie curată și uniformă: Oglinda are un geam de sticlă care oferă o reproducere clară a imaginii. Sticla este rezistentă la zgârieturi și deteriorare, ceea ce face ca oglinda să arate ca nouă pentru o lungă perioadă de timp.
  • Mărește încăperile și adaugă lumină: Oglinda nu are doar o funcție decorativă, ci mărește și optic spațiul și adaugă mai multă lumină camerei. Forma sa rotundă și geamul din sticlă reflectă lumina, creând impresia unui spațiu mai mare și mai iluminat.
  • Utilizare universală: Oglinda cu diametrul de 110 cm este perfectă pentru diverse încăperi. În hol, va fi un element practic care vă permite să vă pregătiți înainte de a ieși. Vă va oferi o imagine completă a aspectului dvs. și vă va permite să faceți ajustările finale. În camera de zi, oglinda va deveni un element decorativ unic. Prezența sa va mări optic spațiul și va adăuga un aspect modern.
Producător
Cod produs
79440
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Latime (cm)
110
Adancime (cm)
0,8
Diametru (cm)
110
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel