Rama foto BONIE, 23 x 18 cm

  • Rama foto BONIE, 23 x 18 cm
Rama foto BONIE, 23 x 18 cm
Rama foto BONIE, 23 x 18 cm
Rama foto BONIE, 23 x 18 cm
Rama foto BONIE, 23 x 18 cm
Rama foto BONIE, 23 x 18 cm
Rama foto BONIE, 23 x 18 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rama foto cu dimensiuni standard de 10 x 15 cm.

  • Ramă foto BONIE: Rama elegantă de 23 x 18 cm este perfectă pentru afișarea fotografiilor tale preferate. Fabricata din MDF maro, va adăuga un caracter natural oricărui interior.
  • Fabricata din material natural: Cadrul este realizat din MDF, care oferă nu numai o construcție solidă, ci și un aspect natural. Datorită acestui fapt, cadrul se potrivește perfect cu diverse stiluri de decor.
  • Protecție pe sticlă: Fotografia din cadru este protejată de sticlă călită, care oferă protecție împotriva deteriorării. Vă puteți bucura de fotografiile preferate mulți ani.
  • Montare ușoară a fotografiilor: Rama este ușor de utilizat și are cârlige solide care vă permit să vă plasați fotografia în mod stabil. Puteți schimba rapid și ușor fotografiile prezentate.
  • Dimensiuni universale: Rama este ideală pentru fotografii standard de 10 x 15 cm. Datorită acestui fapt, puteți folosi liber fotografiile preferate fără a le decupa sau modifica.
Producător
Cod produs
79442
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
1,5
Inaltime (cm)
23
Dimensiunea fotografiei
10x15 cm
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel