Șorț de bucătărie LE CAFE, 100% bumbac, mărime universală

  • Șorț de bucătărie LE CAFE, 100% bumbac, mărime universală
Șorț de bucătărie LE CAFE, 100% bumbac, mărime universală
Șorț de bucătărie LE CAFE, 100% bumbac, mărime universală
Șorț de bucătărie LE CAFE, 100% bumbac, mărime universală
Șorț de bucătărie LE CAFE, 100% bumbac, mărime universală
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Șorț de bucătărie din bumbac Le CAFE 80 x 60 cm - un plus elegant și practic pentru bucătărie.

  • Accesoriu practic de bucătărie: Un șorț de bucătărie din bumbac nu este doar elegant, ci și foarte confortabil de purtat. Dimensiunea universală îl face potrivit pentru majoritatea persoanelor, oferind protecție împotriva petelor și murdăriei în timpul gătitului.
  • 100% bumbac: Șorțul este realizat din 100% bumbac cu o greutate de 190 g/m2, ceea ce îi garantează durabilitatea și rezistența la utilizarea de zi cu zi. Materialul este, de asemenea, ușor de curățat, ceea ce facilitează păstrarea șorțului curat.
  • Culoarea universală: Culoarea maro a șorțului se potrivește perfect cu orice bucătărie. O mică inscripție îl deosebește de alte șorțuri. Indiferent dacă sunteți un bucătar profesionist sau un pasionat de bucătărie amator, acest accesoriu vă va ușura gătitul.
  • Purtare confortabilă: Sorțul este reglabil în talie, astfel încât să îl puteți personaliza după preferințele dvs. Acest lucru asigură confort maxim la purtare.
  • Dimensiune universală: Sorțul are 80 cm înălțime și 60 lățime, ceea ce îl face potrivit pentru majoritatea persoanelor. Acest șorț se va potrivi perfect pe silueta ta.
Producător
Cod produs
79448
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
60
Inaltime (cm)
80
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel