Rama pentru fotografii, oaie boucle, 22,5 x 17,5 cm

  • Rama pentru fotografii, oaie, 22,5 x 17,5 cm
Rama pentru fotografii, oaie boucle, 22,5 x 17,5 cm
Rama pentru fotografii, oaie boucle, 22,5 x 17,5 cm
Rama pentru fotografii, oaie boucle, 22,5 x 17,5 cm
Rama pentru fotografii, oaie boucle, 22,5 x 17,5 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ramă decorată cu țesătură cu efect bouclé - decor pentru o fotografie de 10 x 15 cm.

  • Rama decorativă: Un cadru decorativ cu un motiv de oaie va fi un plus perfect pentru camera unui copil sau un cadou grozav pentru un copil mic. Rama din blană o va face nu numai un articol practic pentru depozitarea fotografiilor, ci și un decor interior frumos, care va adăuga confort oricărei încăperi.
  • Cadru durabil: Cadrul este realizat din MDF, care garantează stabilitate și rezistență la deteriorare. Rama cu efect bouclé este un element decorativ.
  • Sticlă călită: Fotografia din cadru este protejată de sticlă transparentă, călită. Acest lucru nu numai că vă prezintă frumos fotografiile, ci și le protejează de praf și de daune accidentale.
  • Două culori: Rama este disponibilă în două culori - roz și alb. O poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine decorului camerei copilului sau altor interioare.
Cod produs
79555
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
22,5
Inaltime (cm)
17,5
Adancime (cm)
1,8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel